Om oss

i284289739515092413

Utbildningar hos oss

De flesta utbildningarna sker i egen regi och fordon medans vissa genomförs i sammarbete med annan skola eller utbildare.

För vissa yrkesutbildningar anlitar vi experter inom det aktuella arbetsområdet ex  ADR vilket är en viktig del för många yrkeschaufförer och en stor mängd information att hålla reda på.

vissa utbildningar kommer att hållas i lånade lokaler och en del via nätet.

För samtliga inskrivna elever har vi naturligtvis en support via mail.

Våra grundutbildningar ger en gedigen bas för både privatister och yrkeschaufförer att stå påKör du dina första mil kan vi bespara dig många enkla misstag.  Som privatkund som vill ha ett personbilskörkort får du tillsammans med en erfaren lärare lära dig hur fordonet fungerar och lära dig det som behövs för att du ska bli en säker fordonsförare, detta varvas med dels lärarledd teori och eget arbete i Elevcentralen.

 

Påbyggnadsutbildningarna brukar uppskattas högt även av inbitna proffs, även om du jobbat som yrkeschaufför i många år kan vi fortfarande utveckla dig.

Yrkeschaufförer är idag ett stolt släkte, med ett säkerhetstänkande och yrkeskunskaper hos alla som man bara kunde drömma om. MTY Utbildning gläder sig åt att fortsätta strävan mot ytterligare förbättringar på området. Utbildningen bedrivs i moderna, ljusa lokaler av erfarna lärare.

Vi är medlem i STR som är Sveriges största och bredaste utbildningsanordnare, TYA som jobbar med branschens främsta proffs och givetvis även med egenframtagna material för att hålla oss i framkant av utvecklingen. Nya kunskaper krävs för att säkerställa chaufförens skicklighet MTY Utbildning är en kvalitetsstämpel. En elev som vi utbildat kan få en säker framtid bakom ratten.

Vi samarbetar med

Bildgalleri